تبلیغات

 
 
آرشیو موضوعی

 

آرشیو ماهانه

 

دوستان

 

آمار

 

خروجی ها

 

Designed by : My Computer team

   
 

یك محقق آمریكایی در دانشگاه نورث وسترن نشان داده كه وجود تنها چند پروتئین كه به نحو نادرستی دچار خمش شده باشند در بدن هر ارگانیزم برای از پا در آوردن آن كفایت می‌كند.

ریچارد موریموتو و همكارانش در مقاله‌ای كه در نشریه علمی ساینس به چاپ رسانده‌اند توضیح داده‌اند كه برای بررسی نظریه خود به مطالعه در كرمهایی "سی.الگانس" پرداختند.

این كرمها با روشهای مهندسی ژنتیكی به شكلی تولید شده بودند كه شمار بیشتری از پروتئینهای پلی گلوتوماین تولید كنند.پروتئینهای پلی گلوتوماین بیش از دیگر پروتئینها در معرض بد-تابی و خمش به شیوه نادرست هستند.

این محققان در مطالعه خود مشاهده كردند كه وجود تنها همین رشته‌های پروتئین پلی گلوتوماین كافی است تا هفت نوع پروتئین دیگر را كه در شرایط عادی و در دمای متعارف ساختارهای شیمیایی با ثباتی دارند، دچار بد-تابی كنند.

خمش نادرست پروتئینهای اخیر موجب می‌شود كه فرایندهای اساسی سلولی در بدن ارگانیزم مختل شود و كرم سی.الگانس از پا در آید.

به اعتقاد موریموتو این آزمایش نشان می‌دهد كه وجود یك حد معین از پروتئین‌های بد-تاب كه رشته‌های دراز مولكولهای شیمیائی آنها به صورت نادرست دچار خمش و تاب خوردگی شده موجب می‌شود تا زمینه برای ظهور بیماریهایی مانند آلزایمر و یا جنون گاوی مساعد شود.

هر دو این بیماریها با پروتئینهای بد تاب ارتباط دارند.

منبع

 

نوشته شده توسط زینب اقبالی در  دوشنبه 8 اسفند 1384  و ساعت 01:02 ق.ظ

   

وبـــلاگ

 

جستجو

 

خبرنامه

 

صفحات

 

مطالب پیشین

 

 

نویسندگان